Teksten

Worstel jij met het schrijven van teksten voor een website, blog of nieuwsbrief? Heb je wel een idee wat je wilt vertellen, maar krijg je het niet onder woorden? Of wil je dat iemand anders jouw tekst bekijkt en beoordeelt?

Jouw tekstprobleem is mijn uitdaging, want ik schrijf, herschrijf, redigeer en corrigeer teksten. Dit kunnen de meest uiteenlopende teksten zijn: van wervende reclameteksten en promotiemateriaal tot formele en zakelijke brieven of sollicitatiebrieven. Mijn specialisme is online content, zoals webteksten, blogs en e-mailnieuwsbrieven.

Voorbeelden van teksten

Je kunt mij onder andere inzetten voor het uitvoeren van de volgende opdrachten:

  • Herschrijven van bestaande webteksten of schrijven van nieuwe webteksten.
  • Schrijven van columns en blogs.
  • Samenstellen van direct mailings en (e-mail)nieuwsbrieven.
  • Schrijven van persberichten, whitepapers of handleidingen.
  • Nakijken van sollicitatiebrieven.
  • Redigeren van (formele en zakelijke) brieven.

Ik draai mijn hand ook niet om voor andere schrijfopdrachten. Vertel me jouw tekstprobleem en ik zoek er een oplossing voor.

Mijn schrijfstijl

Ik schrijf beknopt, zakelijk, helder en met zoveel mogelijk actieve zinnen. Korte zinnen wissel ik af met lange, zodat de teksten leesbaar blijven. Op verzoek schrijf ik teksten die leesbaar zijn voor mensen met een B1-leesniveau.

Bij correcties en geredigeerde teksten kun je rekenen op mijn positief kritische houding. Ik kan je daarom ook goed adviseren bij het schrijven van teksten, als je dit liever zelf doet.

Ervaren tekstschrijver nodig?

Al vroeg bleek ik een passie voor schrijven te hebben. Tijdens en na mijn hbo-opleiding Communicatie werd dit alleen maar duidelijker. Ik heb door de jaren heen al veel geschreven: van columns, blogs en verhalen tot brochureteksten, persberichten, handleidingen en beleidsplannen.

Je kunt me inzetten als tekstschrijver, copywriter, (eind)redacteur, contentspecialist, webredacteur of adviseur. Ik werk normaal gesproken vanuit huis in Breda, maar mijn opdrachtgevers zitten in het hele land.