Over deze website

Dit is de officiële website van Tekstbytes: freelance tekstschrijver, online copywriter, webredacteur en adviseur uit Breda.

Ik heb deze website met alle zorg ontwikkeld en samengesteld. Mocht je toch een foutje tegenkomen, laat het me dan weten. Ik probeer hierop dan zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Toegankelijkheidsverklaring

Ik streef ernaar om deze website zoveel mogelijk te laten voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1, niveau AA. Helaas is dat niet op alle punten mogelijk, omdat ik voor de werking gebruik maak van programmatuur van derden. Heb je moeite met de toegankelijkheid van (onderdelen van) deze website? Neem dan contact op. Dan probeer ik je zo goed mogelijk te helpen.

Privacyverklaring

Als je mijn website bezoekt, laat je bepaalde gegevens achter. Ik respecteer jouw privacy en gebruik deze gegevens alleen voor een globale indruk van het websitebezoek. Meer hierover lees je op de pagina Privacy en cookies.

Hyperlinks

Ik bied op deze website hyperlinks aan naar andere websites. Ondanks dat ik regelmatig controleer of deze links nog goed zijn, kun je mij niet verantwoordelijk houden voor de content op deze websites.

Dankwoord

Voor deze website heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de creativiteit en creaties van anderen. Een paar van hen wil ik hier graag noemen:

  • Chantal voor het ontwerpen van mijn huisstijl.
  • Marianna en Judith voor de foto’s.
  • Iedereen die mij tips heeft gegeven en trucs heeft geleerd.