Klant: Gemeente Westerveld

De gemeente Westerveld zocht tijdelijke ondersteuning voor het beheer van de website en het intranet en het toegankelijk maken van webcontent en pdf-bestanden.

Ik heb daarom de gemeente een periode ondersteund als webmaster.

Over de gemeente Westerveld

De gemeente Westerveld is een uitgestrekte gemeente in Zuid-West Drenthe en omvat onder andere de dorpen Havelte, Uffelte, Diever, Dwingeloo en meer. De gemeente staat bekend om de bijzonder mooie natuurgebieden. De gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door veel aandacht aan het optimaliseren van de dienstverlening.

Werkzaamheden

Gedurende een periode van 4 maanden ondersteunde ik de gemeente met het beheren van de gemeentelijke website en het intranet. Ik schreef, herschreef en publiceerde webteksten, verbeterde de structuur, loste incidenten op en zorgde ervoor dat de content voldeed aan de webrichtlijnen (nu WCAG 2.0).

In deze periode werd de gemeentelijke website ook getoetst op de webrichtlijnen. Sinds 29 mei 2015 mocht de gemeente het Waarmerk Drempelvrij.nl, niveau AA dragen.

“Sander is een uitstekende webmaster, die met je meedenkt en pro-actief zijn werk uitvoert. Wat opvalt zijn Sander zijn redactionele vaardigheden, accuratesse en dienstbaarheid. Zijn teksten zijn altijd mooi van stijl en goed leesbaar.

Daarnaast is hij stipt en nauwkeurig in het nakomen van zijn afspraken, Daarbij kijkt hij niet op een uurtje. De klant staat bij hem echt voorop. Zijn rustige, maar zelfbewuste, houding maakt hem een prettige collega.”

Jan Roelof

Website: www.gemeentewesterveld.nl

Laatste update: 24 mei 2020