Klant: ffbusjehuren.nl

Voor ffbusjehuren.nl heb ik één pagina (Over ons) op de website geschreven. Voor de overige pagina’s heb ik een webscan uitgevoerd.

Dit is een advies waarmee ze taalfouten en zinsconstructies zelf kunnen verbeteren. Tenslotte heb ik een direct mail geschreven om ffbusjehuren.nl te introduceren bij verenigingen en andere organisaties.

Over Ff busje huren

Het bedrijf Ff busje huren is in november 2012 begonnen als nieuw autoverhuurbedrijf in Zwolle en omstreken. Dit bedrijf kenmerkt zich door een vaste lage prijs en kilometervrije verhuur. Daarnaast is het heel eenvoudig om een busje (of auto) te huren. Dit kan via de website of telefonisch.

Bij de start heeft Ff busje huren veel verschillende communicatiemiddelen ingezet, waaronder een compleet nieuwe website, een radiocommercial en een mailing.

“Ongeveer 3 jaar geleden zijn wij begonnen met ons bedrijf ffbusjehuren.nl. Een website was snel gemaakt en wij dachten: “ach, die teksten, die schrijven we zelf wel…”. Dat was toch behoorlijk lastig! Met Sander kon op korte termijn een afspraak gemaakt worden. Zonder veel informatie van onze kant, kregen wij een voorstel die naadloos aansloot op onze bedrijf.

Het viel ons vooral op dat Sander niet zomaar met een algemeen verhaal kwam, maar zich had verdiept in ons bedrijf en ook in onze bedrijfstak. Wij hebben toen besloten om Sander meerdere keren in te schakelen, hierbij ging het om teksten voor een mailing, brieven en online media. Achteraf blijkt dus toch dat het schrijven van teksten niet zo makkelijk is al het eruit ziet! Sander, bedankt!”

Vincent

Website: www.ffbusjehuren.nl

Laatste update: 24 mei 2020