Copywriter

Met de inmiddels ontelbare websites is het niet eenvoudig om het onderscheid te maken en mensen naar jouw website te leiden. Je website moet daarom een duidelijke toegevoegde waarde hebben en relevant zijn voor bezoekers.

Relevante en aantrekkelijke teksten

Als online copywriter schrijf ik relevante en aantrekkelijke teksten voor diverse websites. In al mijn teksten staan kwaliteit en een professionele uitstraling centraal en mijn visie is dat alle teksten op een website een doel moeten hebben.

Goede copywriting bepaalt succes

Je wilt met je website gevonden worden in Google en andere zoekmachines, maar hiermee is je website nog niet succesvol. Bezoekers komen namelijk op je website met een bepaald doel. Zij zoeken informatie, willen producten of diensten afnemen of willen geamuseerd worden. Jouw website moet hen hierin faciliteren, anders haken ze af.

Goede content (tekst, afbeeldingen, video’s en documenten) speelt hierbij een belangrijke rol. Het speelt in op de behoeften van bezoekers, maar zorgt er ook voor dat zij doen wat jij met je website wilt bereiken. Copywriting is het vertalen van jouw doelen naar relevante teksten voor jouw bezoekers.

Ervaren copywriter nodig?

Schrijven zit in mijn bloed. Ik heb de hbo-opleiding Communicatie gevolgd en het schrijven van webteksten is hierna verder ontwikkeld. Als webredacteur bij een gemeente kwam ik hiermee in aanraking en tegelijkertijd schreef ik ook veel voor diverse andere websites.

Het fascinerende van internet vind ik dat het medium altijd in ontwikkeling is, net zoals taal. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in het schrijven voor het web. Mijn schrijfstijl is beknopt, zakelijk, helder en met zoveel mogelijk actieve zinnen.

Je kunt me inzetten als online copywriter, tekstschrijver of contentspecialist. Ik ben gespecialiseerd in schrijven voor het web, maar draai mijn hand ook niet om voor andere schrijfopdrachten. Ik werk normaal gesproken vanuit huis in Breda, maar mijn opdrachtgevers zitten in het hele land.