Diensten

Ik heb een passie voor taal en tekst, dat zal je niet ontgaan zijn. Mijn pen is vlotter dan mijn babbel en ik haal veel voldoening uit het leesbaar en toegankelijk maken van ingewikkelde teksten.

De uitdaging is tegenwoordig niet meer om iets online te publiceren, maar om het verschil te maken. Overheden, semioverheden, ondernemers, verenigingen, stichtingen en particulieren die worstelen met hun online communicatie kunnen bij mij terecht.

Mijn dienstverlening voor jou


Mijn werkwijze

Ik maak graag heldere afspraken vooraf, zodat we allebei weten waar we aan toe zijn. Ook maak ik meestal van tevoren een prijsopgave, zodat je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan.

Je mag van mij verwachten dat ik mijn uiterste best doe om jou optimaal van dienst te zijn, want als klant sta jij voorop. Wel vind ik het fijn om enige creatieve vrijheid te hebben, maar altijd met jouw doel voor ogen.

Ik hanteer algemene voorwaarden, die ik digitaal meestuur bij mijn prijsopgave. Hanteert jouw organisatie eigen inkoopvoorwaarden? Laat dat dan weten. In de meeste gevallen zal ik die accepteren.