Advies

Loop je vast bij het schrijven van teksten, kost het je moeite om de content op je website te structureren of wil je meer weten over webtoegankelijkheid? Ik help je graag met advies, ondersteuning of training.

De inhoud telt

Een website effectief inzetten doe je niet zomaar. Je moet aansprekende teksten schrijven, gevonden worden in Google, een logische structuur hebben en aandacht besteden aan mensen die laaggeletterd zijn of een beperking hebben. Kortom: de inhoud van je website moet in orde zijn.

Toch kun je, soms zelfs met simpele ingrepen, de inhoud van je website aanzienlijk verbeteren. Een goede contentstrategie, waarin toegankelijkheid (accessibility), vindbaarheid (seo, findability) en gebruiksvriendelijkheid (usability) van je website centraal staan, is hiervoor de basis. Ik help je graag om dit op te zetten of in te vullen.

Advies, ondersteuning of training nodig?

Ik houd me sinds 2008 bezig met online communicatie en heb sindsdien al heel wat gezien en gedaan, maar zeker ook geleerd. Mijn kennis draag ik graag over, want ik kan het wereldwijde web niet in mijn eentje verbeteren. Ik kan je op verschillende manieren helpen:

  • Eenmalig advies, bijvoorbeeld voor korte en losstaande problemen.
  • Tijdelijke inhuur als interim adviseur, bijvoorbeeld bij grote webprojecten.
  • Ondersteuning, bijvoorbeeld door 1-op-1 met je mee te lopen.
  • Training, bijvoorbeeld om een grote(re) groep medewerkers tips en trucs te geven of kennis en vaardigheden bij te brengen.